Luxe woon-/werkpand type L

NL – Molenhoek, Gemeente Mook en Middelaar – Nog 2 beschikbaar

 

Direct gelegen aan de oevers van de Maas maakt dit tot een fantastische plek om te wonen, werken en recreëren!
Projectontwikkelaar Wildenborch Real Estate realiseert het laatste pand van project Halder, een luxe woon-/werkpand type L, op een unieke locatie in Molenhoek, centraal gelegen in het Rijk van Nijmegen.

Met de bouw van één van de twee woningen die nog in de verkoop staan zal eind 2017 / begin 2018 gestart worden met de bouw. Houdt deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Plattegrond

2e verdieping
Plattegrond

Dakoverzicht
Plattegrond

Begane grond
Plattegrond

1e verdieping
Doorsnede Voorgevel Rechter zijkant Linker zijgevel Achtergevel Unieke locatie met uitzicht op de Maas

Nu met gratis adembenemend uitzicht!

De locatie

Exclusief wonen én werken aan de oevers van de Maas, dichtbij natuurgebied de Mookerheide, station Molenhoek en 15 autominuten van de historisch stad Nijmegen en de Radboud Universiteit. Wildenborch liet zich bij de bouw van de woningen inspireren door de scheepvaart op de Maas. Het laatste pand dat nog te koop staat, heeft een inhoud van ca.1.200 m3 inclusief bedrijfsruimte, 2 eigen parkeerplaatsen en een ruime achtertuin op het zuiden.
De gehele kavel meet 1.000 m2 en het project beschikt over een eigen toegangsweg. De binnenindeling kan geheel naar eigen wens worden ingevuld met inachtneming van de verdeling wonen en werken.

Benieuwd naar een impressie van het andere type (D) woning?

Interieur woningen

Luxe woon-/werkpand type L Luxe woon-/werkpand type L Luxe woon-/werkpand type L Luxe woon-/werkpand type L
www.tarcise.nl